Holidayhome 
Sauerland

Informatie

Deze ruime vakantiewoning  telt maar liefst 240 m2 en heeft zes slaapkamers, drie badkamers en vier toiletten en twee keukens en twee woonkamers. Ideaal voor grote gezelschappen die ruimte willen. U komt binnen via het grote balkon aan de voorzijde in een ruime hal en een gang die 4 slaapkamers en 2 badkamers ontsluitAan de rechterzijde ligt de woonkamer en woonkeuken over de gehele diepte van de woning.  De woonkeuken is gescheiden van het zitgedeelte door het originele vakwerk. In de keuken staat een lange eettafel waar u met groot gezelschap kunt zitten. Op het balkon kunt u van zonsopgang tot zonsondergang heerlijk vertoeven terwijl u de beek de Wilde Aar hoort stromen. Tevens kunt gebruik maken van de tuin met picknicktafels waar u kunt barbecueën.

in de linkervleugel bevinden zich 4 slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel en twee boxspringbedden welke als twee eenpersoons of een tweepersoonsbed is op te maken. Op 1 slaapkamer staat een extra stapelbed.  Er is een kinderbed en eventueel een extra logeerbed voor een extra kind. Er zijn twee aparte badkamers met douche en wastafel en een met bad, douche en wastafel en twee aparte toiletten. 

In de linkervleugel (deze is te bereiken via de woonkamer) bevinden zich een ruime ouderslaapkamer met dubbelbed, babybed en een stapelbed, een tweede slaapkamer met 2 bedden die zowel als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden en de badkamer. 

Op de Begane grond is een extra toilet, keuken en een tweede woonkamer met houtkachel.

Tevens heeft u beschikking over de grote speelweide met picknicktafels, een ruim aanbod aan schommels, klimtoren en glijbaan en een vuurplaats. In de garage staat een tafeltennistafel waar u gebruik van kunt maken. en voor de kleintjes kinderfietsje en skelter en slee voor in de winter.