Holidayhome 
Sauerland

Alte Schule Deifeld 24-36 personen

Alte Schule deifeld is een zeer ruime, moderne luxueuze vakantievilla, geheel gerenoveerd in voormalig schoolgebouw.

Vanuit de indrukwekkende centraal gelegen hal heeft u toegang tot de 36 persoons eet- en danszaal, de moderne goed uitgeruste keuken, de grote lounge met houtkachel flatscreen tv en kinderspeelhoek en de in het souterrain gelegen ontspanningsruimtes met oa leeshoek, bartafels, tafeltennis, darts en tafelvoetbalspel.

Op de begane grond is tevens een grote slaapkamer met een zeer luxe badkamer en suite. Deze slaapkamer is geschikt voor minder validen en via het grote zonnige terras aan de zuidoostzijde drempelloos te bereiken. Aan deze zijde van het gebouw is nog een extra keuken en woonkamer.

Op de 1 e verdieping bevinden zich 10 ruime slaapkamers, alle voorzien van comfortabele bedden, 5 badkamers en 4 separate toiletten

Aan de noordwestzijde van het gebouw vindt u de voormalige beheerderswoning (Schieferhaus). Deze woning beschikt over een eigen goed uitgeruste keuken met grote eettafel en aparte lounge, 5 slaapkamers met comfortabele bedden, 3 badkamers waarvan 1 met sauna, een balkon en een zonnig terras. 

De villa is recent geheel duurzaam gerenoveerd en voldoet aan alle eisen en veiligheidsvoorschriften van deze tijd inclusief een moderne brandmeldinstallatie. De villa is zeer geschikt voor grote families en vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Het is tevens uitermate geschikt voor bruiloften, verjaardagen, cursussen of brainstormbijeenkomsten.

De woning bevindt zich in aan de rand van het dorp en is een mooie uitvalsbasis voor wandelen, fietsen, skiën en al het andere moois wat het Sauerland te bieden heeft.