Holidayhome 
Sauerland


Alte Schule 20-24 personen

Het voormalige schoolgebouw is ook in 2 aparte te delen te huren voor respectievelijk 12 en 24 personen. Alte Schule Deifeld 20-24 personen is een zelfstandig vakantiehuis en beschikt over een eigen entree en buitenruimte. De Alte Schule biedt, met in totaal 11 slaapkamers, plaats aan maximaal 24 personen.

Vanuit de indrukwekkende centraal gelegen hal heeft u toegang tot de imposante eet- en danszaal, de moderne goed uitgeruste keuken, de grote lounge met houtkachel flatscreen tv en kinderspeelhoek en de in het souterrain gelegen ontspanningsruimtes met oa leeshoek, bartafels, tafeltennis, darts en tafelvoetbalspel.
Op de begane grond is tevens een grote slaapkamer met een zeer luxe badkamer en suite. Deze slaapkamer is geschikt voor minder validen en via het grote zonnige terras aan de zuidoostzijde drempelloos te bereiken. Aan deze zijde van het gebouw is nog een extra keuken en zitkamer.
Op de 1e verdieping bevinden zich 10 ruime slaapkamers, alle voorzien van comfortabele bedden, 5 badkamers en 4 separate toiletten
De woning heeft een eigen zonnig terras voorzien van barbecue, achter het huis is een kleine zonneweide.